Pak God bij Zijn lurven

U moet niet bang zijn God bij Zijn toges te pakken, beweert David Wilkerson vandaag.

De volgelingen van charismatisch prediker David Wilker zijn Christenen in woord, ‘op wieltjes’. Heel begrijpelijk grijpt de angst God ooit onder ogen te moeten komen hun bij tijden naar de keel. Is er een grens aan wat God aan schijnvroomheid verdraagt, is hun allerdiepste vrees, zelden uitgesproken want zo ontmaskerend.

Voor hen, zijn geliefde broeders en zusters, heeft Wilkerson een blijde boodschap – en wij verwachtten ook niet anders. De boodschap is: God is gebonden aan Zijn woord!

Wilkerson reikt zijn veelplegers de volgende altijd werkzame methode aan om God te dwingen hun te aanvaarden:

Verbind God aan Zijn woord. Ga naar de Schrift en zoek voorbeelden van weldaden uit het verleden die Hij voor Zijn volk verricht heeft. Ga met deze lijst naar de Heer en herinner Hem: “God, U kunt Uw eigen woord niet ontkennen”.

Ware vrijmoedigheid begint niet met emoties; het begint wanneer we volledig overtuigd zijn. Dus moeten we van te voren een zaak hebben“.

Jij mag niet, God kan niet zondigen! Zoals oorzaak voorafgaat aan gevolg, zit God vastgeketend aan eenmaal gedane toezeggingen! De Wilkersonvolgelingen boffen er maar mee (als Wilkerson tenminste gelijk heeft)!

een filosoof die beweert dat oorzaak niet aan gevolg vastgeketend zit!

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2009/12/17/pak-god-bij-zijn-lurven/trackback/

%d bloggers liken dit: