Blijf af van de bladrups

Belangrijk nieuws! Vanuit de Verenigde Staten meldt David Wilkerson dat Gods Wederkeer zich aan het voltrekken is! De eerste weeën van de – voorzegd zware – bevalling zijn ingetreden!

  • In een stad in Texas begon een voorganger in scholen te bidden voor de redding van de jeugd. Niet alleen werden ter plekke honderden kinderen gered, maar sindsdien heeft de man in alle scholen waar hij komt succes!
  • Duizenden middelbare scholieren erkennen op dit moment hun drugsprobleem, alcoholmisbruik, seksualiteit en opstandigheid! Ze leggen het bij met hun ouders! Ze bekeren zich!

David Wilkerson kan nauwelijks bevatten wat om hem heen gebeurt:

Vanwege datgene wat ik zie komen ben ik zo enthousiast dat ik deze woorden nauwelijks kan opschrijven. Onbekende, bescheiden en nederige jonge mannen en vrouwen van God worden op een wonderbaarlijke manier aangeraakt en gezalfd. Ze hebben een bovennatuurlijke missie ontvangen om “door te zetten – en te herstellen! Want de dag des Heeren is nabij. De bladrupsen van drugs en alcohol hebben niet langer toestemming om de levens van onze jeugd weg te vreten. God zal iedere kaalvreter vernietigen”.

Niet te geloven! God heeft Zijn toestemming ingetrokken! Een einde aan de alcohol- en drugsproblematiek, aan tienerseks en ongehoorzame kinderen!

Maar waarom de bladrups zondebok gemaakt? Dat zijn vlinders in de dop! Ook een bladrups heeft nu eenmaal voedsel nodig, net zoals Wilkerson. Dat maakt Wilkerson toch nog niet meteen een parasiet? En wat is overigens mis met parasieten! Die zijn ook door God geschapen! Liet Wilkerson niet zelf een engel zeggen “Geloven zij niet dat Hij de vogels en het hele dierenrijk van voedsel voorziet“?

Graag wat meer liefde voor de natuur en consistentie in uw prediking, heer Wilkerson! En toom uw agressie in, zij is uw ambt onwaardig.

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2010/05/12/blijf-af-van-de-bladrups/trackback/

%d bloggers liken dit: