Slechte gezinnen komen in de hel

Voorspeller David Wilkerson ziet God vervaarlijk snel naderen. Is uw gezin niet ideaal, dan wacht jullie het eeuwig vuur.

David Wilkerson heeft de wereld al mogen meedelen dat het einde eraan komt maar vandaag kreeg hij een herbevestiging:

Ik heb het gezien in de geestelijke wereld en ik zie demonen op de vlucht slaan. Ik heb de machten van de duisternis zien sidderen vanwege Gods ware kerk, een tot nu toe sluimerende gigant is door de Heilige Geest uitgelokt om zichzelf te schudden en op te staan en zijn plaats in kracht en autoriteit in te nemen.

Slecht nieuws:

Veel christelijke huishoudens staan onder de controle en invloed van de geesten van deze wereld in plaats van de Geest van God! Waar de Geest van de Heer is daar is eenheid; waar Hij verblijft is rust en vrede, een onuitsprekelijke vreugde, en overwinning over de geest van deze wereld!

Ook Wilkersonvolgelingen zijn hun leven niet zeker. Heeft u weleens ruzie met uw echtgeno(o)t(e)? Is uw opgroeiende zoon opstandig? Stromen uw huishouden en hart niet over van permanente onuitsprekelijke vreugde? Oei!

Complete gezinnen, complete kerken, complete bedieningen worden momenteel ondersteboven gekeerd.

Transformeert bij u thuis niets? Dat hóórt wel! Doe er wat aan, nu het nog kan.

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2010/11/14/slechte-gezinnen-komen-in-de-hel/trackback/

%d bloggers liken dit: