De witte tornado

De Heilige Geest blaast iedereen omver. Bent u van uzelf uit slappeling, met Zijn kracht verricht u wonderen van opwekking én redt het vege lijf.

Ziet u, de wind van de Geest blies alle mensen de straat op, naar de marktplaats toe!” getuigt David Wilkerson, zelf bekend met deze kracht.

Niet alleen fysiek maar ook mentaal compenseert de Heilige Geest de zwakte van het Christelijke vlees. Dat is nodig. Immers, zelfs de discipelen van Onze Lieve Heer, die Hem van begin tot eind van nabij mochten meemaken en permanent onderricht genoten van de beste leraar denkbaar, waren te bescheten om van Hem te ge- tuigen – tot de Heilige Geest in hen voer!

De mentale ondersteuning van de Heilige Geest doet u woorden spreken als een tweesnijdend zwaard. Na uw betoog moet u ren- nen voor uw leven of kunt een nieuwe ziel toevoegen aan het rijk der geredden:

Wanneer u tevoorschijn komt uit uw zoektocht naar God, volledig vervuld van de Heilige Geest, dan kunt u met vrijmoedigheid tegenover uw collega’s, uw familie en iedereen staan en uw getuigenis zal een van de twee reacties bij hen oproepen. Of ze zullen uitroepen “Wat moeten we doen om gered te worden?” of ze willen u het liefst doden. U zult een woord spreken die dwars door de harten zal snijden.

Het is dat u dit maar weet. Weet echter ook, dat God u beschermt tegen zulke aanslagen, tenzij uw tijd gekomen is.

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2010/11/29/de-witte-tornado/trackback/

%d bloggers liken dit: