Een bijzonder iemand wil je ontmoeten

Iemand heeft een bijzondere boodschap voor u.

Ik werd geleid – niet gedwongen maar het was ook niet zo’n impuls als je kunt hebben – u te zeggen: “Draai een boutje aan een nippeltje van een transistor. Sterretjes”.

Iemand die deze boodschap leest, daarvan ben ik overtuigd, voelt zich meteen aangesproken. Hij of zij herkent het probleem. Daar staat hij of zij, tegenover de radio die het niet doet, de boekenplank die niet wil hangen of het aquarium.

U heeft gebeden of God u naar de juiste plaats van het boutje wil leiden. Maar waar u het boutje vervolgens ook maar aan draaide, het probleem was niet verholpen.

Het aquarium kan ook geestelijk zijn, een plek van bezinning waarnaar u, in uw nood, snakt; of u lijdt onder een geestelijke crisis die geen functionerend aquarium maar een wonder behoeft.

Wonder? Dan weet u eigenlijk wel dat u bij God moet zijn.

En dat het probleem feitelijk al is opgelost! U moet alleen nog uw rol vervullen als schakeltje in het geheel. Daarmee was u dan al wel begonnen maar toch deed u iets fout, want het probleem bleef immers bestaan.

David Wilkerson, ervaren religieus adviseur, herhaalt het gulden recept in deze: wacht in vertrouwen.

Wachten is zo stressvol niet. Het probleem (bij probleem oplossen) komt van het feit dat het succes nog in de toekomst ligt. Hiervan gebruikmakend bespringt de duivel u: “Waar blijft die God van je?”, “Kun je zelf niets, lapzwans!”.

Bedenk: als God niet bestond, zou de duivel zich niet zo druk maken! U bent dus zeker aan het goede adres (maar dat wist u al)! Nu nog het resultaat afwachten.

Blijf vertrouwen! God draait boutjes aan nippeltjes van iedere transistor!

Ik zeg dit niet lichtvaardig. De wereld lijdt momenteel voortdurend. Ik denk aan de aardbeving, tsunami en nucleaire problemen in Japan. Wilkerson houdt zijn oog gericht op het essentiële:

Het uur van verzoeking is zelfs op dit moment in de wereld. Het bevat ongelooflijke geloofstesten, zo groot en vurig dat velen in een dodelijk ongeloof zullen vallen. Het is waar dat er momenteel over de gehele wereld grote menigtes wegvallen van een blijvend geloof.

Maar u – omdat u blijft vertrouwen op Zijn beloften en bereid bent te sterven in geloof ook al ziet u de belofte niet vervuld – u zult bewaard blijven voor dit uur van verzoeking om in ongeloof te vallen. God heeft uw noodroep gehoord.

Al wordt uw boutje niet aan het nippeltje van uw specifieke transistor gedraaid: who cares? Het belangrijkste is dat u geloofde en bleef geloven. Geen afleidende of eigen gedachte kwam bij u op. De wereldomvattende ramp van het ongeloof bleef u bespaard!

Dank God dat Hij u naar deze boodschap leidde. Binnenkort ziet u sterretjes!

                         

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2011/03/17/een-bijzonder-iemand-wil-je-ontmoeten/trackback/

%d bloggers liken dit: