Onze Here Jezus bestelt spam, als u erom vraagt

“Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt”
(
Filippenzen 4: 6)

David Wilkerson (oud-spreekbuis van God) en zijn Nederlandse vertaler geloven dat gelovig gebed het antwoord is op elk probleem.

Wankelt bijvoorbeeld uw huis, wat volgens hen bij veel Christenen het geval is, bid gelovig – op de juiste, succesvolle wijze – en het wankelt niet meer.

Maar dus geen schietgebed. Dat is de noodgreep van mensen die eerst alles-anders-dan-gelovig-bidden geprobeerd hebben en dan – na het voorspelbaar uitblijven van succes – daartoe hun toevlucht zoeken.

Dan helpt God dus niet! (uitzonderingen daargelaten)

Nee, een gelovig gebed.

Een gelovig gebed is het antwoord op ieder probleem.

Maar niemand luistert. De omvangrijke schare volgelingen van David Wilkerson, inclusief zijn nederige vertaler, zit tot de nek in de shit.

David Wilkersons goddelijk advies blijft uit de aard der zaak onveranderd:

Eerlijk gezegd keren maar weinig gelovigen zich naar de Heer in gebed wanneer ze oog in oog staan met problemen. Weinige hebben vandaag de dag een vast, dagelijks moment waarin ze in gebed tijd met God doorbrengen.

Maar wat Wilkerson niet vat en zou moeten willen begrijpen, is waarom zijn gelovigen dit niet doen. Het is niet dat ze hem niet geloven – met heel hun hart! Het is dat aardse dingen hen koud laten – zoals voorganger Wilkerson hen geleerd heeft!

Dan wankelt je huis, dan zit je in de stront… Job zat op de mest- vaalt! Het zijn maar wereldse dingen…lach erom!

Gelovig gebed mag het antwoord zijn op elk probleem – welke gelovige maakt zich druk om problemen?! Als het geloof maar goed zit! Religieuze contemplatie, 100% geloof, kan heel goed in de shit.

als u erom vraagt, geeft Jezus
waardeloze dingen van de wereld

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2011/06/10/onze-here-jezus-christus-bestelt-al-uw-spam/trackback/

%d bloggers liken dit: