Dutchdw-press heeft ons nooit teleurgesteld!

Ondanks het kappen van het tropisch regenwoud, de klimaatver- andering; de aardbeving en de orkanen op Haïti; de smeltende kerncentrales van Fukushima en het verval der zeden; de inter- nationale kredietcrisis en de algehele toestand der economie; on- danks de aansporing tot moord op homoseksuelen in Oeganda door Amerikaanse evangelicals:

ONZE BEGENADIGDE EX-PREDIKER DAVID WILKER- SON HEEFT DE LEIDING EN BEGELEIDT ONS IEDERE STAP VAN DE WEG.

Onze voorganger moest uiteindelijk wel dood omdat God het zo gewenst had; dat is geen weerlegging van zijn voorspellingen. De desastreuze economische situatie die hij begin jaren zeventig voor- zag, neemt onder onze ogen vorm aan.

David Wilkerson’s economische prognose in 1973, betreffende onze laatste jaren (grote aardbevingen in de VS, grote hongers- noden in India, Rusland en China)

Voor ons in Nederland is dit geen dode theologie! Als we niet vol- ledig op de beloften van Wilkerson vertrouwen, overleven we dit niet. De straten lijken op oorlogsgebieden; mensen leven continu in angst en gevaar, voorbijgangers worden links en rechts vermoord (niet alleen homoseksuelen – ook gelovigen bedoel ik).

Geen voorspelling, toch indrukwekkend: David Wilkerson na de kredietcrisis

De kosten van het levensonderhoud zijn zwaar, onze noden enorm. ALS WE NIET ZOUDEN RUSTEN IN DE STANDVASTIGE BE- LOFTES VAN WILKERSON, ZOUDEN WE WORDEN OVERWEL- DIGD.

Maar niet alles is kommer en kwel. Ongeacht wat komen gaat, on- danks de tekenen des tijds: DE NEDERLANDSE WILKERSON- VERTALER ZAL TOT DE LAATSTE TEL VOOR ONS OUDE O- VERDENKINGEN VAN DAVID WILKERSON OPNIEUW VER- TALEN EN PLAATSEN OP ZIJN BLOG, ZONDER VERMELDING VAN HUN OORSPRONKELIJKE PUBLICATIEDATUM.

Dat houvast hebben we, behalve het geloof, in deze moeilijke tij- den. Grijp u eraan vast!

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2011/06/11/dutchdw-press-heeft-ons-nooit-teleurgesteld/trackback/

%d bloggers liken dit: