Stop te mekkeren als een schurftig schaap

David Wilkerson weet vandaag hoe een eind te maken aan uw miezerig bestaan. Benut de voorraadschuur!

Bent u moe van uw armoedige leven? Dan heb ik goed nieuws. Na jarenlangs vergeefs opvolgen van de wenken van prediker David Wilkerson gloort nu aan de horizon het einde van uw lijden! Vandaag geeft Wilkerson zijn definitieve tip, de Gouden!

Houd u eraan en u kunt vanaf morgen zonder herder. Pastor zijn is misschien leuk, ziek schaap zijn stukken minder. Groei in geloof tot herder!

Herkent u uw situatie: “Bent u er moe van om als een armoedige te leven terwijl in alles wat u nodig heeft is voorzien?”? Dan hier de Gouden Tip die alles verhelpt: “Misschien ligt uw focus wel verkeerd“.

Wilkerson noemt u “geliefde”, dus schrijft met veel gevoel. De tip moet wel het beste zijn dat hij te bieden heeft!

Doe dit nu maar, dan komt het goed. Wilkerson is niet voor niets vijftig jaar voorganger geweest en nooit ergens weggejaagd. Laat u door hem stichten!

Tuinridder Henk, een trouwe David Wilkersonvolgeling, zal eindelijk verlost worden uit zijn lijden! Vandaag verneemt hij van de voorraadschuur:

De deuren tot Zijn voorraadschuur staan wagenwijd open, en is overvol met Zijn rijkdommen. God dringt er bij u op aan “Kom vrijmoedig naar de troon van genade, opdat u barmhartigheid ontvangt en genade vindt om hulp te krijgen ten tijde van nood”

Dat is de noodzakelijke focusverlegging waarna uw probleem zich oplost: tast toe, zonder terughoudendheid!

Tuinridder Henk blijft vooralsnog mekkeren: “Weet dit is kern van veel inhoudt maar toch mis ik iemand in mijn leven patroon om samen mee te delen“. Misschien moet het advies nog bij hem indalen. Een meisje, beste tuinridder? Zoek je een nieuwe vrouw, na je verlating door de vorige?

Verleg je focus naar de voorraadschuur en je zult zien: het werkt!

Ben je ondankbaar voor Gods giften? Pas op dat het lot van de gehoorzame broer (van de verloren zoon) je niet treft:

De oudere broer had een grotere zonde begaan – degene die thuis gebleven was en in gehoorzaamheid wandelde en zijn vader nooit had tekortgeschoten. (..) Het is een nog grotere zonde om Gods grote liefde af te wijzen – om de overvloedige middelen die Hij ons gaf – gekocht tegen een hoge prijs – te laten liggen.

Wees dankbaar! Je hebt al zoveel gekregen! Maar blijf je alleen, dan is dat toch ook prima?! Vrijheid, zelfstandigheid en een vrouw brengen zorg en depressie. Wilkerson noemt het huwelijk niet zonder reden “de hoogste berg van onze beproevingen“. Je hospita is vast een zorgzame vrouw en bespaart je de ellende van een vaste relatie!

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2011/08/16/stop-te-mekkeren-als-een-schurftig-schaap/trackback/

%d bloggers liken dit: