Trap in dat gaspedaal, laat los de koppeling

Met God heeft u een gigantische hoeveelheid paardenkrachten onder de kap. Maar u moet wel het gaspedaal intrappen en de koppeling op laten komen. U zult dat echter niet doen want u bent een volgeling van David Wilkerson.

ook last van een slapende voet?

Waarom bent u nog niet waar u al lang had kunnen zijn? David Wilkerson weet de oorzaak: geestelijke luiheid. U beschikt over ongekende krachten maar gebruikt ze niet. U zit in een geestelijke Formule 1-wagen maar blijft vastgeklonken op de startpositie, in de rook van de vertrokken wagens.

Indrukken van het gaspedaal was teveel van u gevraagd. Mis- schien zelfs al de kleine ruk aan de contactsleutel.

U bent een misselijkmakende slappeling, lijkt het. Moeten wij ons ook nog voor u interesseren?

Geestelijke luiheid! U wilt wonderen, zegeningen en be- vrijdingen maar wel zonder moeite en zonder dat het u iets kost!

laat Wilkerson zich in niet mis te verstane bewoordingen over u uit.

Jacob worstelde in elk geval 1x in zijn leven een nacht met iets. U zou zoiets ook moeten doen. U zou het zeker kunnen doen; zou zich met alle kracht in u 1x kunnen insluiten met God tot er een door- braak is, die plek niet eerder verlaten totdat met een hemels tin- kelend geluid God “alle ketenen verbreekt“!

U zou een standpunt in kunnen nemen.

Dit en nog veel meer kunt u doen. Maar nee: “U heeft Zijn kracht maar u gebruikt het niet.

Het is onbegrijpelijk maar niet verrassend. Zo is het alle jaren: u zult niet veranderen, uw voorganger Wilkerson blijft doen of zijn neus bloedt.

U vindt het beiden wel goed. Zakt op de begrafenis uw kist, schrik- ken de aanwezigen op van uw onverwachte ondernemingszin.

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2011/09/21/trap-in-dat-gaspedaal-laat-los-de-koppeling/trackback/

%d bloggers liken dit: