Alle dagen zon

De toekomst ziet er stralend uit!

Vandaag vervolgt prediker David Wilkerson zijn taalvondst van gisteren: “oververhoren”. Hij bedoelt daarmee: meer geven dan waarom gevraagd. Het is “verhoren” zoals in “een gebed verhoren”, wat weer betekent “een wens inwilligen”.

Wilkerson geeft een schitterend Bijbels voorbeeld. Het Joodse volk vroeg om niet vermoord te worden door het leger dat God op hen had afgestuurd. Ze wisten niet dat God oververhoort. Niet alleen werden ze gespaard, ze mochten de belegeraar zelfs onderwerpen! Twintig steden namen ze in bezit!

Een echte strijd is zoiets natuurlijk niet, maar liever moeten winnen dan verliezen!

Wij hebben allemaal onze strijden, worstelingen, depressies, crises, angsten, invaliderende ziekten en tragisch verval, met als dieptepunt haast niet te dragen onmogelijkheden. Maar God oververhoort nog steeds!

U strijdt bijvoorbeeld op leven en dood met een pornoverslaving. Na oververhoring zult u niet alleen zonder kunnen maar God geeft u ongevraagd een knappe vriendin!

Geliefden, Hij wil u kracht geven niet om slechts te overwinnen, maar om iedere vijand te onderwerpen! Hij wil niet dat u zonde slechts overwint, Hij wil dat u meer dan overwinnaar bent! Hij wil niet dat u slechts wat leven heeft, maar leven in overvloed! Niet alleen plezier, maar een onuitsprekelijke vreugde, vol van glorie! Hij wil niet dat je voor een week of een maand verlost bent van angst – maar alle dagen van uw leven!

O, gouden toekomst!

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2011/09/23/morgen-alle-dagen-zon/trackback/

%d bloggers liken dit: