Weifelende Christen houdt God op

Weifelende Christenen traineren God’s wederkeer en verzwaren de werklast van zuiverder geloofsbroeders en -zusters.

Waarom is de wereld nog niet veroordeeld? Waarom is Jezus nog niet teruggekeerd?” vragen ergerlijke Christenen.

Zij dwarsbomen de terugkeer van de Heer! Deze wil Zijn voorge- nomen oogst binnenhalen – en als deze weifelaars daaraan niet meewerken, duurt het nog langer. Aldus David Wilkerson, moe- en uitgestreden prediker.

Ook hun mededechristenen benadelen ze. Deze zijn al drukbezet en moeten nu nog meer van hun kostbare tijd besteden aan de volbrenging van het werk van de Heer:

De Heer spreekt dit woord via veel kansels over de ge- hele wereld. Hij spreekt het door godvruchtige mannen en vrouwen die hun kostbare tijd besteden in het zoe- ken van Hem.

Maar met zulke geloofsgenoten schiet het niet op!

We dienen er volledig van overtuigd te zijn dat er nog steeds tijd is, dat er nog steeds hoop is, en dat de Geest aan het werk is in de hele maatschappij terwijl wij aan het bidden zijn.

Bent u niet geheel overtuigd, dan bent u niet klaar voor de opwek- king:

We kunnen geen geloof hebben voor een opwekking totdat we er volledig van overtuigd zijn dat God nog steeds Zijn Geest over de mens wil uitstorten!

U verlengt zo de patstelling die de wereld al eeuwen gevangen houdt in een gespannen krachtmeting: God wil maar wacht op ons, wij weifelen want wachten op God.

Doorbreek de impasse! Twijfel en weifel vanaf nu nergens meer aan, bij of over!

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2011/12/01/weifelende-christen-houdt-god-op/trackback/

%d bloggers liken dit: