Snijdt die kabel af

Vele pagina’s kunnen eraan gewijd en varianten doorgenomen. Maar behalve dat zoiets snel verleiding wordt, kan de waarheid ook zo al verteld: seks, nee dank u, ik ben Christen.

Daarom herhaal ik hem meteen – opdat u bij het Laatste Oordeel geen onwetendheid kunt veinzen: “Seks, nee dank u, ik ben Christen”!

Wat is dat toch met ons vlees – niet de duivel, onthoud dit, dit is belangrijke waarheid – dat het zo onweerstaanbaar tot het seksuele wordt aangetrokken?

Een man stak een drukke straat over met zijn bijbel in de hand. Een dame in een kleine minirok passeerde. Hij keek achterom – en zette zijn leven midden op straat op het spel.

Hij had doodgereden kunnen worden met een stijve en een Bijbel in de hand! Door het vlees en de duivel in de gedaante van een hoerige vrouw! Denk aan de schande en moeilijke rouw voor zijn trouwe echtgenote! Steek recht over.

Het gevaar van een gezwollen geslachtsorgaan loert overal. De vraag die me nu bezighoudt: waarom? Hoe komen wij zo vatbaar?

Ik gaf het antwoord al. Prediker Wilkerson, die ik hier al een tijd volg, noemt het ‘vlees’ zelfstandige causale factor (en houdt daarmee ons allen indirect verantwoordelijk) maar ook de duivel. Die haalt alles uit de kast:

Ook softporno, voor de leeftijdscategorie van 16 – 18 jaar, en masturbatie storten in het verderf, evenals het kijken naar mannen of vrouwen – ook van veilige afstand op de stoep.

Jezus zei dat een boos oog uitgerukt moest:

Hij [Jezus] zei het heel simpel: “Dit is genoeg! Stop ermee, snijd het er uit! Geen kwaadaardige fantasieën meer! Geen vieze blaadjes en films meer!”.

De hoerige vrouw noemde ik al:

Jaren geleden droegen vrouwen hier in New York jurken tot aan de grond! Zij waren bescheiden – ze konden zelfs nog blozen. Het was een schande om zelfs maar een stukje enkel te laten zien. Vandaag de dag kleden vrouwen zich steeds vaker als hoeren die op rooftocht zijn! Het is nog geen vijftig jaar geleden dat dergelijke vrouwen zouden zijn opgepakt door de politie, om vervolgens omhuld met een deken een boete te ontvangen vanwege publieke onzedelijkheid!

de islamitische republiek Iran geeft het goede voorbeeld:
vrouw gearresteerd wegens onzedelijke kledij

Masturbatie kan door vrijgezellen net zo eenvoudig gestopt als zich hoerig kleden door vrouwen: simpelweg stoppen. Paulus, behalve apostel ook vrijgezel, masturbeerde uitdrukkelijk niet. Ook droeg hij geen hoerige vrouwenkleren:

Neen, ik tuchtig mijn lichaam en houd het in bedwang.

Zo hebben alle vragen op dit gebied hetzelfde antwoord.

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2012/05/29/snijdt-die-kabel-af/trackback/

%d bloggers liken dit: