Redding in tijden van genocide

God bevrijdt een enkeling van zijn/haar leegte in satan en Zijn holocaust!

Uitverkorenen

U en ik zouden eeuwig lijden in de hel als God ons niet weggegrist zou hebben uit de muil van satan, waar we ons – o, onwetenden! – behaaglijk genesteld hadden! Zo zijn we gemaakt, geworden! Zo is het sinds Abraham!

Neem Lot. Deze neef van Abraham moest letterlijk bij zijn lurven gepakt:

Lot zou gestorven zijn in Sodom als God de zaak niet in eigen hand had genomen. De Heer greep hem en zijn gezin letterlijk vast en trok hen uit de stad weg.

Aldus prediker David Wilkerson. De mensheid heeft sindsdien niet geleerd. Daarom moest Christus hangen! Wilkerson legt nog eens uit hoe God te werk ging bij Lot:

Terwijl Lot aarzelend bleef staan aan de rand van vernietiging, zonder enige kracht of wilskracht om zichzelf te verlossen, leidde God deze verwarde, misleide aan zonde gebonden man naar veiligheid toe. Hij vertelde Lot hier in essentie: “Ik houd van jou en Ik sta het niet toe dat je in deze holocaust sterft [de vernietiging van Sodom en Gomorra] Je bent een rechtvaardig mens Lot, en Ik had je gewaarschuwd. Kom nu!”.

Goed nieuws voor alle rechtvaardigen van de Laatste Dagen. Al slaat u Gods waarschuwingen om welke reden dan ook in de wind, Hij ziet uw rechtvaardigheid, snelt te hulp en redt u van Zijn Holocaust!

Advertenties

The URI to TrackBack this entry is: https://hogerhoning.wordpress.com/2012/11/15/redding-in-tijden-van-genocide-2/trackback/

%d bloggers liken dit: